Collectieve ziektekostenverzekering VGZ

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2019

Ook in 2019 wijzigen er zaken in uw zorgverzekering. Er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud van de dekking wijzigt.

In Mijn VGZ vindt u alle wijzigingen per basisverzekering en aanvullende verzekering. In dit wijzigingsoverzicht staan alle wijzigingen voor 2019.

Verder is de VGZ Zorg App zeer zeker aan te raden. Meer info vindt u hier.

In deze premietabel staan de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2018

Dit is de nieuwe premietabel voor 2018. In deze tabel staan de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2017

De basisverzekering is op een aantal punten gewijzigd. Een aantal van deze wijzigingen vindt u hier.

Het vergoedingenoverzicht geeft u een overzicht van vergoedingen van de basis- en aanvullende verzekeringen.

In deze premietabel staan de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De premiekortingen voor uw collectief zijn hier al in verwerkt. De wijzigingen ten opzichte van 2016 zijn hier te vinden.

Wilt u een (aanvullende) zorgverzekering aanvragen of een persoon aanmelden voor een bestaande verzekering gebruik dan dit formulier

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2016

CeBuSta heeft besloten om per 1 januari 2016 opnieuw een samenwerking met VGZ aan te gaan.

Aan deze collectieve overeenkomst kunnen naast alle werknemers en hun gezinsleden, voor zover deze verzekeringsplichtig zijn krachtens de Zorgverzekeringswet, ook (oud)werknemers met aansluitend een (pre)pensioen, werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering deelnemen.

VGZ heeft haar premies voor 2016 bekendgemaakt. Via deze berichtgeving wilt Herland Assurantie Adviseurs u hierover informeren.

Dankzij deze collectiviteit is er o.a. nog steeds een korting van 10% op de basisverzekering met de pakketten VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Op de nieuwe kwaliteitspolis (VGZ goede keuze) is geen collectiviteitskorting.

 

Wijzigingen basisverzekering 2016

De basisverzekering is op een aantal punten gewijzigd. Een aantal van deze wijzigingen vindt u hier of op www.vgz.nl/wijzigingen2016

Daarnaast verhoogt de overheid het verplichte eigen risico op de basisverzekering naar € 385,- per betalende verzekerde per jaar.

 

VGZ geeft u inzicht in de kwaliteit van zorgaanbieders via Vergelijk en Kies

In Vergelijk en Kies ziet u al voor knie- en heupvervanging welke ziekenhuizen goed scoren op kwaliteit en patiëntervaring. Hoe meer sterren, hoe beter de kwaliteit. Wanneer de gecontracteerde zorgaanbieders voor 2016 bekend zijn, ziet u dit voor meer behandelingen.

Zo vindt u eenvoudig een zorgaanbieder die goede zorg biedt. U kunt Vergelijk en Kies raadplegen via www.vgz.nl/vergelijkenkies.


Premies 2016


In deze premietabel van 2016 staan de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De premiekortingen voor uw collectief zijn hier al in verwerkt.

Uiterlijk 19 november 2015 ontvangen alle verzekerden hun nieuwe polis voor 2016 en een overzicht met de wijzigingen in hun zorgverzekering op basis van het vergoedingenoverzicht 2016.
Verzekerden hebben tot en met 31 december 2015 de tijd om wijzigingen op hun polis door te geven. Dit doen zij heel eenvoudig door met hun DigiD in te loggen op www.mijnvgz.nl

WIlt u een nieuwe zorgverzekering afsluiten bij VGZ, dan kunt u bijgevoegd formulier invullen.

Voor het wijzigen van uw verzekering of het afsluiten van een nieuwe kunt u ook altijd  contact opnemen met Herland Assurantie Adviseurs tijdens het spreekuur op dinsdagochtend in de CeBuSta kamer 0 E21 na inschrijving aan de balie of telefonisch op telefoonnummer 045-5602152.

Wij helpen u graag met het overstappen en of wijzigen van uw pakket.


Met vriendelijke groet,
Herland Assurantie Adviseurs BV


27 november 2015

Bestuur CeBuSta Heerlen