201103 – Kookworkshop Ierse keuken – 3 november 2020

Een kookworkshop met het bereiden van diverse klassieke gerechtjes uit de Ierse keuken, geserveerd in tapas vorm. Van vlees tot visgerechtjes met whisky tot nagerecht.

Duur:                           van 16.30 uur tot 20.30 uur

Adres:                         
Next Cuisine
Hogeweg 27
6367 BA Voerendaal

Aantal deelnemers:     Minimaal 9 personen, maximaal 12 personen.

Kosten:                        De prijs voor de workshop is €22,50 euro per persoon (CeBuSta-lid en maximaal één introducé)          

Aanmelden                   

Aanmelden kan tot en met 23 oktober 2020 (of eerder, als de workshop vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Graag de naam van de introducé vermelden (indien van toepassing)

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail, enkele dagen voor de workshop ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Betaal s.v.p. niet eerder!

Kosteloos* annuleren kan tot en met 16 oktober 2020 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan N.B. Elk persoon mag maximaal 4 keer per jaar deelnemen (ongeacht of je als lid of als introducé meegaat) aan een kookworkshop. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen.