200709 – Online fotografie bijeenkomst – 9 juli 2020

Fotograaf Joost Faas geeft informatie over fotografie, waarmee zowel beginners als gevorderden geïnspireerd en geïnformeerd worden. Hij bespreekt tijdens de bijeenkomst de techniek van smartphone’s, compact camera’s en er is ruimte om vragen hierover te beantwoorden. We maken ook wat tijd vrij voor het bespreken van foto’s en het krijgen van inspiratie van elkaars werk. We willen je verzoeken de vragen en foto’s van tevoren naar ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl te sturen. Om het af te ronden geeft Joost jullie graag een uitdaging mee als foto opdracht. Deze ligt in de lijn van de besproken informatie. Het is goed om de informatie meteen om te zetten in de praktijk en hierdoor te leren.

Duur:                           van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie:                       Zoom.

Aantal deelnemers:     Minimaal 10, maximaal 25 personen (alleen voor leden).

Kosten:                        Gratis voor leden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 2 juli 2020 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Mocht je toch niet kunnen, meld je dan op tijd af, zodat een ander lid nog deel kan nemen.