200908 – Workshop dieren schilderen – 8 september 2020

Doe mee met de workshop dieren schilderen. Er zijn veel verschillende dieren uit te zoeken. Ga je voor een kip of voor een beer, voor een koe of toch liever een pinguïn? Je kunt je eigen favoriete dier op locatie uitzoeken. Na het beschilderen kun je je dier pimpen met kralen, 3D verf, strassteentjes of iets ander naar keuze, daarna komt er een laagje vernis overheen en klaar is jouw unieke creatie. De dieren kunnen binnen of buiten staan en zijn een blikvanger in elke tuin of op elk balkon. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

De workshop wordt gehouden op een locatie waar je de ruimte hebt om anderhalve meter afstand te houden. We verwachten dan ook van de deelnemers dat ze zich aan de geldende maatregelen houden.

Duur:                           van 18:30 uur tot 23:00 uur.

Locatie:                       Parkstad Workshops,

Dr. Calsstraat 100A,

6373 TA Landgraaf.

Aantal deelnemers:     Minimaal 8, maximaal 16 personen.

Kosten:                        De prijs voor deze activiteit bedraagt €25,- per persoon (CeBuSta-lid en maximaal 1 gezinslid wonend op hetzelfde adres).

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 25 augustus 2020 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef indien van toepassing dan ook de naam van de introducé door en je relatie tot de introducé.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 18 augustus 2020 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.