yoga, asana, pose

200707 – Yoga Fit body & mind Yoga-series zomer 2020 – tot en met 1 september 2020

Wij organiseren voor alle leden yogalessen onder begeleiding van een gecertificeerde docent van Yogaplace. Actieve sessies met staande en grondoefeningen. Tijdens deze actieve beweegles in sportkleding word je – binnen ieders grenzen – uitgedaagd om lichaam en geest te activeren. Ontspannende, maar ook kracht-, conditionele en stretchoefeningen zorgen ervoor dat je je gezonder en fitter gaat voelen. Deze sessie heeft tevens de focus op het verminderen van werk gerelateerde klachten. 

We bieden een serie aan via ZOOM waaraan alle leden gratis kunnen deelnemen. Hoe de les inhoudelijk verloopt vertelt de docent. Zij doet de houdingen voor of doet mee met de les en laat houdingen zien.

Je kunt er voor kiezen je eigen camera uit te zetten, maar denk er aan dat de docent jou dan ook niet ziet. De les zal iets langzamer gaan dan je wellicht gewend bent en er wordt tijd genomen voor de houdingen. 

Datums:                      

2, 9, 16 en 23 juni;      
7, 14 en 21 juli;
18 en 25 augustus;      
1 september 2020 (allemaal dinsdagen).

Duur:                           van 12:00 uur tot 13:30 uur.

Locatie:                       via Zoom.

Aantal deelnemers:     Minimaal 10 leden. Alleen voor leden.

Kosten:                        Gratis voor PV CeBuSta Heerlen leden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 2 juni 2020 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Let wel je schrijft je in voor de hele serie. Inschrijven voor één les is niet mogelijk. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een  Meeting ID en Password.