20220517 – Kookworkshop Thais – 17 mei 2022

Bij Heuschen Schrouff te Landgraaf gaan we op dinsdag 17 mei 2022 om 18.00 uur samen een gezellige workshop houden en Thais koken (zie www.asiancashcarry.nl : “Thais 1″).

Het voorgerecht is de loempia, een van oorsprong Chinees gerecht dat ook ingang heeft gevonden in de Thaise keuken. De Thaise loempia is ideaal om te serveren als borrelhapje.

Het hoofdgerecht: Rode curry is een zeer veelzijdige Thaise curry. De kleur en smaak ontstaat door het gebruik van gedroogde rode pepers, met een basis van kokosmelk. Het is gebruikelijk dat dit gerecht wordt geserveerd met rijst of noedels, om de smaken te balanceren.

Pad Thai is een van de populairste eenbordsgerechten van Thailand. Echter is Pad Thai van oorsprong waarschijnlijk geen Thais gerecht. Tijdens de Tweede Wereld oorlog werden Chinese invloeden verdreven uit de Thaise keuken. De eiernoedels werden vervangen door de huidige rijstnoedels. Deze verandering maakt de Pad Thai zoals we het tot op de dag van vandaag kennen: een van Thailands beroemdste en meest geliefde recepten!

De prijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en wijn, kook- en -les materiaal, receptenboek, kookschort en les van hun koks.

De workshop is van 18.00 tot 21.30.

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen, maximaal 12 personen

Adres:

Heuschen & Schrouff Cash & Carry
Valkweg 9
6374 AE Landgraaf

Kosten

De prijs voor de activiteit is €20,00per persoon (CeBuSta-lid en maximaal één introducé).

N.B. Elke PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 26 april 2022(of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 19 april 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen