20220922 – Kookworkshop Thais – 22 september 2022

Bij Heuschen Schrouff te Landgraaf gaan we op donderdag 22 september 2022 vanaf 18.00 uur samen een gezellige kookworkshop houden en Thais koken (zie www.asiancashcarry.nl : Thais 3).

Het hoofdgerecht Moo Ping is Thais street food gemaakt van gemarineerd varkensvlees dat op de BBQ gegrild wordt.

Bijgerecht. De Thaise keuken staat bekend om de perfecte combinatie van zoet, zuur, zout en pittig. En als er een gerecht is dat deze  smaken omarmt, dan is het wel som tam, oftewel papajasalade. Som tam is perfect als voor- of bijgerecht van een Thais eetfestijn.

Dessert. Een zachte, rijpe, zoete mango met gestoomde kleefrijst met kokossaus. Al dit lekkers wordt geserveerd op een bananenblad onder de naam mango sticky rice. Heb je dit eenmaal geproefd, dan ben je hooked voor het leven.

De prijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en wijn, kook-/-les materiaal, receptenboek, kookschort en les van hun koks.

De workshop is van 18.00 tot 21.30.

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen, maximaal 12 personen

Adres:

Heuschen & Schrouff Cash & Carry
Valkweg 9
6374 AE Landgraaf

Kosten

De prijs voor deze activiteit is €20,00per persoon (CeBuSta-lid en maximaal één introducé).

N.B. Elke PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 6 september 2022(of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 31 augustus 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen