20221129 – Kookworkshop Indiaas – 29 november 2022

Bij Heuschen Schrouff te Landgraaf gaan we op dinsdag 29 november 2022 vanaf 18.00 uur samen een gezellige kookworkshop houden en Indiaas koken (zie www.asiancashcarry.nl : “Indiaas 3″).

Parotta is een platbrood in laagjes en is vooral populair in Zuid-India. Het wordt gemaakt van tarwemeel en kan gegeten worden bij alle favoriete Indische maaltijden.

Indian Pepper Chicken is een Zuid-Indiaas hot & spicy gerecht. De Indian pepper chicken is lekker met rijst en een zelfgemaakte Parotta.

Korma curry is een traditioneel, mild Indiaas recept wat sterk beïnvloed is door kookstijlen uit Perzië en Afghanistan. Korma komt oorspronkelijk uit het noorden van India en betekent stoven. Dit licht gekruid gerecht is mild van smaak en is daarom ook zeer geschikt als van minder pittig houdt.

De prijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en wijn, kook-/-les materiaal, receptenboek, kookschort en les van onze koks.

De workshop is van 18.00 tot 21.30.

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen, maximaal 12 personen.

Adres:

Heuschen & Schrouff Cash & Carry
Valkweg 9
6374 AE Landgraaf

Kosten

De prijs voor de activiteit is €20,00 per persoon (CeBuSta-lid en maximaal één introducé).

N.B. Elke PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 7 november 2022 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 31 oktober 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen