GEANNULEERD – 20220604 – Reis naar Legoland – 4 t/m 6 juni

DEZE REIS GAAT NIET DOOR!

Cebusta organiseert een driedaagse busreis naar Legoland van 4 t/m 6 juni (Pinksteren)
Iedereen is in LEGOLAND® Deutschland van harte welkom om het avontuur te beleven! Het park in het Beierse Günzburg, gelegen tussen Stuttgart en München, biedt meer dan 60 attracties en duizenden bouwwerken gemaakt van meer dan 55 miljoen LEGO® stenen. Voor jonge schatzoekers, stoere piraten en dappere ridders is dit het paradijs! Bovendien zijn er veel verschillende live-shows en een fantastische 4D bioscoop die werkelijk voor kippenvel zorgen. Het kopstuk van het park is MINILAND, het park waar alles gemaakt is van LEGO® stenen. Met veel liefde voor detail zijn hier Europese steden en landschappen nagebouwd. Vervelen doet niemand zich hier!
We verblijven in het kindvriendelijke hotel ‘Vienna House Easy Günzburg’ . Dit hotel is centraal gelegen. Het hotel bevindt zich heel handig dichtbij alle bezienswaardigheden en attracties die de stad te bieden heeft. In het stadscentrum tussen Hofgarten en Marktplatz vindt u typische Beierse restaurants. Het hotel ligt slechts op 7 minuten afstand van LEGOLAND.
Voor inschrijvingen neem contact op via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl, van ons krijgt u dan een link naar de prijzen- en inschrijfpagina.