20220717 – Sprookjestocht – 17 juli 2022

Sprookjestocht – 17 juli 2022

Er was eens… zo beginnen alle sprookjes, zo ook in Beek. Op zondag 17 juli 2022 wordt Beek weer omgetoverd in sprookjesachtige sferen, waarbij de omgeving van het gemeentehuis sprookjesachtig wordt ingericht, met vertier voor jong en oud! Op de kindvriendelijke route van de Sprookjestocht worden maar liefst 12 sprookjes uitgebeeld, waarbij ieder sprookje een uniek decor heeft, speciaal gemaakt voor de Sprookjestocht.De gruwelijke waarheid achter Disneysprookjes: 7x het originele verhaal |  Lifestyle | hln.beFolieballon Frozen Elsa en Anna XL - 63x78 cm - Feestbazaar.nl                                                                        
Zondag 17 juli 2022 zal in Beek zal de Sprookjestocht plaats vinden. Een kindvriendelijke wandelroute voor het hele gezin, waar op diverse locaties zullen fantastische decors staan waar acteurs sprookjes zullen presenteren aan de bezoekers. 
Assepoester, Sneeuwwitje, Elsa, Peter Pan, Hans & Grietje en veel  andere sprookjesfiguren…ze zijn er allemaal. 

De voorgaande edities waren een groot succes; uitverkocht met ruim 300 bezoekers bekijk hier de film voor een sfeerimpressie.Na de successen van de vorige edities verwachten wij meer dan 3.000 bezoekers die de Sprookjestocht gaan beleven.
Iedere 15 minuten start een groep die de route gaat lopen. De hele wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en gaat over verharde paden en wegen en is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. De Sprookjestocht is geschikt voor alle leeftijden. Wij gaan u een betoverende dag laten beleven! 

Na het wandelen van de Sprookjestocht kunt u op ons magisch festivalterrein terecht voor vertier van jong tot oud. De kinderen kunnen zich amuseren op de springkussens, in de klimbomen of zich laten schminken tot hun sprookjesidool. Voor de volwassenen is muziek en straattheater, kortom voor ieder wat wils. 

Het arrangement voor de kinderen: incl. versnapering tussendoor, incl. snoep tussendoor, incl. magische toverdrank, incl. aandenken Sprookjestocht, Zakje chips, consumptiebon.
Voor de volwassenen een consumptiebon.

Na het wandelen van de sprooktjestocht, zie hierboven beschreven, krijgen zowel de kinderen als de volwassenen een consumptie, bolletje ijs, en frites met een snack, alles voor de prijs van € 5,75.

Duur: Vertrek tussen 13.30 uur – 14.00 uur. Dit is de tijdsblok voor Cebusta.                             
Aanwezig zijn tussen 13.00-13.15 uur.

Locatie: Raadhuispark te Beek.                              
6191 AG Beek

Aantal deelnemers:      max 100 personen 

Hoe kunt u bestellen?
Ga naar :  https://sprookjestochtbeek.nl/product/cebusta/
Kies het aantal toegangskaartenKlik op “ bestel uw kaarten” Voor uw korting bon code in : Magisch_PVCebusta
De korting wordt dan automatisch verrekend u betaald dan nog slechts 5,75 per toegangskaart. Per order betaal je 0,45 cent servicekosten per transactie. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 30 juni 2022 via https://sprookjestochtbeek.nl/product/cebusta/

Bestuur PV CeBuSta Heerlen