20220917 – Autorally Wie sjoan os Limburg is – 17 september 2022

Autorally – 17 september 2022

Na het succes van de 11-stedentocht hebben we een nieuwe rally uitgeschreven. We hebben alles uit de kast gehaald voor een top dagje: een leuke route in combinatie een heerlijke versnaperingen. De route gaat door een aantal plaatsjes door heel Limburg waar je niet direct aan denkt maar wel erg mooi zijn om te bezoeken (andere plekjes dan de 11-stedentocht). De bestemmingen bereik je door op verschillende manieren te navigeren (o.a. kaartlezen en coördinatenpuzzels) waarbij samenwerking de key is. Ook voor de kids hebben we een rallyboek met opdrachten en puzzels.Bij vertrek krijg je een kopje koffie en stukje gebak. Voor onderweg word je voorzien van een rijkelijk gevulde lunch- en borrelbox. Bij terugkomst staat er nog een portie verse friet met topping op je te wachten! 

Duur: Aanwezig zijn tussen 10.00 en 11.00 uur.

Locatie: start is vanaf Kasteel Limbricht
                                        Allee 1
                                        6141 AV Limbricht.

Aantal deelnemers:  minimaal 5 leden met of zonder hun gezin. Maximaal 1 auto per lid.

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €12,50 per volwassene (PV CeBuSta-lid en gezinsleden als introducee) en €6,25 per kind (alleen gezinsleden van het lid). 

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2022,via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef dan ook de namen van de gezinsleden door die meegaan en wat de relatie is tot het lid.Na inschrijving ontvang je, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt, ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 24 augustus 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.
*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen 

false,false,1