20221020 – Kookworkshop Indiaas – 20 oktober 2022

Kookworkshop Indiaas – 20 oktober 2022 

Bij Heuschen Schrouff te Landgraaf gaan we op op donderdag 20 oktober 2022 vanaf 18.00 uur samen een gezellige workshop houden en Indiaas koken (zie www.asiancashcarry.nl : “Indiaas 1″). 

Ghee Rice is een Zuid-Indiaas rijstgerecht dat vaak bij speciale gelegenheden geserveerd wordt. Ghee Rice is mild van smaak.

Indiase Chicken Curry is een zeer populair gerecht uit de Indiase keuken. Net zoals bij veel andere Aziatische recepten, zijn ook bij dit recept veel variaties mogelijk. De saus in dit recept wordt gemaakt op basis van tomaat en ui en door de toevoeging van currypoeder krijgt het zijn typerende pittige smaak.

Mango chutney wordt in India gebruikt zoals sambal gebruikt wordt in Indonesië. De zoet-pittige mango chutney is ideaal als dip met papadums, maar ook met kroepoek en toast. Lekker als bijgerecht, maar ook lekker bij de borrel!
Heb je hardgekookte eieren over? Frituur ze dan een keer tot dit heerlijke bijgerecht.
Papadums zijn dunne krokante Indiase crackers. Ze worden in de regel opgediend als een bijgerecht bij de maaltijd in India. Het kan ook gegeten worden als een aperitiefhapje of als snack.

De prijs is inclusief koffie/thee, frisdrank en wijn, kook-/-les materiaal, receptenboek, kookschort en les van onze koks.

De workshop is van 18.00 tot 21.30. 

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen, maximaal 12 personen.

Adres:
Heuschen & Schrouff Cash & Carry
Valkweg 9
6374 AE Landgraaf

Kosten
De prijs voor de activiteit is€20,00 per persoon (CeBuSta-lid en maximaal één introducé).
N.B. Elke PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 6 oktober 2022 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.
Kosteloos* annuleren kan tot en met 29 september 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen  =================

false,false,1