20221127- Sinterklaasfeest op Het Landgoed van de Sint- zondag 27 november 2022

CeBuSta Heerlen – Sinterklaasfeest – zondag 27 november 2022

Beste collega’s,

Breng jij dit jaar ook een bezoek aan Sinterklaas op zijn Landgoed? Dan zien we je graag op zondag 27 november vanaf 15.30 uur, 15.45 uur, 16.00 uur of 16.15 uur op de Schinvelderhoeve te Schinveld. Er worden per bloktijd gestart met een groep van maximaal 30 personen. Gelieve 15 minuten van te voren aanwezig zijn.

Wat kun je bij je bezoek van 70 minuten verwachten? We nemen je mee naar de daktrainingsruimte en je mag dansen in de toktik ruimte. Je krijgt lekkere pepernootjes en je mag op bezoek bij de Sint. Hoe spannend is dat? Mogen jullie naar binnen denk je? Zouden ergens cadeautjes voor je klaar liggen?

Daarnaast vragen we jullie hulp om het hele landgoed te versieren met vlaggen, vlaggen en vlaggen! De pieten hebben jullie hulp nodig om de vlaggen te maken en zo het landgoed feestelijk te versieren voor de verjaardag van de Sint.

Na die 70 minuten gaan we nog gezamenlijk eten:
– een Sint SmulBox met frietjes met 6 kipnuggets, saus, pakje drinken naar keuze en een speciaal ijsfiguurtje voor de kinderen.en voor de – volwassenen Saté menu met frietjes,  gefrituurde uitjes, saus, atjar en kroepoek en 1 consumptie (fris, koffie, thee of bier).

Kortom, een onvergetelijke beleving voor jong en oud!
 
Deze Sinterklaasviering is bestemd voor (klein)kinderen in de leeftijd vanaf 0 t/m 9 jaar van PV-leden en actieve medewerkers van het CBS[1], en hun eventuele oudere broer(s)en zus(sen). Elk kind kan maar één keer opgegeven worden. We hopen er gezamenlijk een gezellige bijeenkomst van te maken!

Bestelwijze cadeaus.
De cadeaus bestellen we via www.kies-je-sinterklaaskado.nl. Je kunt hier voor jouw (klein)kind zelf een cadeau uitzoeken t.w.v. maximaal €20,- per (klein)kind. Het is ook mogelijk meerdere cadeaus per (klein)kind te kiezen tot een maximum van €20,-. Voor collega’s die meerdere kinderen inschrijven is het zelfs mogelijk om het maximale bedrag per kind over deze kinderen te verdelen. Stel dat je 3 kinderen inschrijft dan mag je in totaal €60,- besteden. Dit hoeft dan niet persé €20,- per kind te zijn. Meer info hierover volgt na de inschrijving.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage bedraagt dit jaar €15,- per persoon (geldt zowel voor volwassenen als kinderen). De eigen bijdrage geldt voor alle kinderen, dus ook voor kinderen ouder dan 9 jaar. Voor kinderen ouder dan 9 jaar dient wel zelf een cadeau gezorgd te worden.Mocht je ervoor kiezen niet de volledige €20,- van het cadeaugeld te besteden, dan kan dat natuurlijk, maar de eigen bijdrage van €15 per (klein)kind blijft ook dan gelden.

Aanmelding
Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2022 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef dan aan met hoeveel personen je komt, de geboortedatums van de kinderen en eventueel voorkeurstijdstippen. Na inschrijving ontvang je meer informatie over het bestellen van cadeautjes. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten.

Locatie
De locatie “Het landgoed van de Sint” is op de Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, 6451 CR Schinveld.   
Wij zien je inschrijving graag tegemoet! 

Algemene informatie:

Tip!
Het is leuk als de kinderen een zelfgemaakte pietenmuts op hebben waar de naam op staat. (GRAAG GOED LEESBAAR) Zo kan Sinterklaas en zijn Pieten ieder kindje bij naam aanspreken. We hebben voor extra mooie papieren chocolade letters de hulp ingeschakeld van de illustratrice van de kinderboekjes Meisje Eigenwijsje. Kijk hiervoor op Extra leuk – Het Landgoed van de Sint
 
Parkeermogelijkheid
Er is gratis parkeermogelijkheid voor zowel auto’s als bussen. Dit is op de parkeerplaats bij de sportvelden op de Duikerweg.
 
Let op!
* De ruimtes zijn alleen te bezichtigen via de trappen. Voor kleine beentjes zijn het veel treden en soms ook lastige treden. Let op: Buggy’s mogen niet mee naar boven.
* De garderobe is op EIGEN RISICO.
* U dient 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn en zich te melden bij de ingang.

Hartelijke groet namens alle pakjespieten in Heerlen.

[1] Met actieve CBS-medewerkers bedoelen wij alle CBS-medewerkers in actieve dienst, maar ook alle overige medewerkers met binding met het CBS, zoals inhuurmedewerkers en stagiairs (dus personen in bezit van een geldig CBS pasje).

false,false,1