20221117 – Bierproeverij met buffet bij Café Pelt – 17 november 2022.

Het is weer tijd voor een gezellige bierproeverij met de ons inmiddels bekende biersommelier van Pinteleren. Maar deze keer niet via zoom maar offline, namelijk in Café Pelt. Aangezien we direct na werktijd starten wordt er bij aanvang een smakelijk buffet geserveerd met saté, zuurvlees, friet en salade. Vervolgens start de proeverij met al thema ‘Herfstbieren’. Wie daarbij denkt dat we alleen maar bockbieren gaan drinken komt bedrogen uit… Ook tijdens het proeven krijgen we nog kleine hapjes en als afsluiter proosten we nog gezamenlijk op een gezellige avond.

Duur:                                van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Locatie:                             Café Pelt, Pancratiusplein Heerlen

Aantal deelnemers:       Minimaal 15, maximaal 40

Kosten:                             De prijs voor deze activiteit bedraagt €25,00 per persoon

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 2 november (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 28 oktober via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen

=================