20221201 – Kerstspiraal maken – 1 december 2022

Kerstspiraal maken 1 december 2022

We gaan in deze gezellige kerstworkshop een kerstspiraal maken, gegeven door Flower Composer Rob Orbons. We omwikkelen de krans met kunstgroen of met vers groen (doorgeven wat je wilt). Met het omwikkelen van de spiraal ben je al een tijdje mee bezig. Daarna ga je de kerstspiraal omwikkelen met 240 lichtje op die op stroom gaan. Dan wordt de spiraal op een houten blok bevestigd. Er komen nog kleine kerstballetjes die je hierop mag lijmen, maar je dient zelf de grotere kerstballen – of kersthangers mee te nemen, óf mocht je op de zaak in het Corio, de kerstwinkel, een kersthanger hebben gezien, krijg je 10-15% korting. Deze kerstspiraal is dus jaarlijks te gebruiken om ergens op een mooi tafeltje te zetten of op de vensterbank.

Duur:                           van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Locatie:           Caumerbron

                                     Corisberg 197,

                                     6418 CV Heerlen

Aantal deelnemers:       Minimaal 10

Kosten:                              De prijs voor deze activiteit bedraagt € 25,00 per persoon (CeBuSta-lid en maximaal 1 introducé)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 24 november 2022 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 20 november 2022 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen