Kookworkshop Arabisch koken – dinsdag 9 mei 2023

Leer Arabisch koken in een eigentijds jasje. We maken een heerlijk Arabisch diner met diverse voor- tussen- en hoofdgerechten. We sluiten af met een verrassend nagerecht en koffie of thee in Arabische stijl. Tijdens deze workshop krijg je veel achtergrondinformatie over het werken met specerijen en kruiden. Ook leer je een gerecht maken in de tajine.

Duur:                                van 18:00 uur tot 22:30uur.

Locatie:                            Kookstudio HomeMade

                                           Pastoor Albersstraat 20

                                           6155 LW Puth-Schinnen

Aantal deelnemers:       Minimaal 10, maximaal 12 personen.

Kosten:                              De prijs voor deze activiteit bedraagt €31,25 per persoon (PV CeBuSta Heerlen-lid en maximaal 1 introducé).

N.B. Elke PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kan dat via mail kenbaar gemaakt worden en kom je op een reservelijst. Zo willen wij alle leden de kans geven om zich op culinair gebied te ontwikkelen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 18 april 2023 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 11 april 2023 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen