20231005 – Japanse Kookworkshop – donderdag 5 oktober 2023

Neem een kijkje in de Japanse keuken tijdens een leerzame kookworkshop van 3,5 uur bij het “KOOKPODIUM” in Beek. Japan is echt niet alleen sushi en rauwe vis. Het heeft veel meer te bieden. Je bereidt onder professionele begeleiding een 3 gangen menu. De Japanse keuken is met name heel gezond en betrekkelijk eenvoudig. Gezondheid staat op nummer 1 bij de Japanners. Verse ingrediënten en snelle bereidingen zorgen voor een culinaire sensatie. Maak kennis met de keuken die smakelijk een bijzonder is. Kom koken, proeven en genieten!

Inclusief drankarrangement (koffie, thee, fris, huiswijn en pils​).

Duur:                                18:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie:                            KOOKPODIUM,

Brugstraat 5, Beek

Aantal deelnemers:       Minimaal 14, maximaal 30 personen

Kosten:                            De prijs voor deze activiteit bedraagt €35,00 euro per persoon (voor PV -CeBuSta Heerlen leden en maximaal 1 introducé)

“N.B. Elk PV CeBuSta Heerlen-lid (en introducé) mag in eerste instantie aan maximaal twee kookworkshops deelnemen. Mocht je interesse hebben in meerdere workshops, dan kun je dit via e-mail kenbaar maken, je komt dan op een reservelijst, als de workshop waar je interesse voor hebt niet vol is zullen we je tijdig benaderen. Zo krijgen alle leden de kans om zich op culinair gebied te ontwikkelen.” 

Aanmelden kan tot en met 28 septemer 2023 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 21 september 2023via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen