20231126 -Sinterklaasfeest Schinvelder Hoeve – zondag 26 november 2023

Sint1.jpg

​                                                                 

Breng jij dit jaar ook een bezoek aan Sinterklaas, op zijn Landgoed? Dan zien we je graag op zondag 26 november 2023 om 15.30 uur15.45 uur16.00 uur of 16.15 uur op de Schinvelder Hoeve, Brunssummerstraat 65, te Schinveld. Per bloktijd starten we met een groep van maximaal 30 personen.

Wat kun je bij een bezoek van 70 minuten verwachten? Je gaat op bezoek bij Oma Piet en haar grote boek, we klimmen op de oefendaken, proberen pepernoten te winnen en gaan natuurlijk met de groep op de foto met de Sint. Hopelijk vinden we in de tussentijd dat belangrijke knuffeltje van Pietje Paniek. Daarnaast vragen we jullie hulp om het hele landgoed te versieren met vlaggen, vlaggen en vlaggen! De pieten hebben jullie hulp nodig om de vlaggen te maken en zo het landgoed feestelijk te versieren voor de verjaardag van de Sint. Na die 70 minuten gaan we nog gezamenlijk eten:

  • Voor de kinderen: een Sint SmulBox met frietjes met 6 kipnuggets, saus, pakje drinken naar keuze en een speciaal ijsfiguurtje.
  • En voor de volwassenen: broodje hamburger met koolsla & frietjes en 1 consumptie (fris, koffie, thee of bier).

Deze Sinterklaasviering is bestemd voor (klein)kinderen in de leeftijd vanaf 0 t/m 9 jaar van PV-leden en actieve medewerkers van het CBS, en hun eventuele oudere broer(s)en zus(sen). Elk kind kan maar één keer opgegeven worden. We hopen er gezamenlijk een gezellige bijeenkomst van te maken!

Bestelwijze cadeaus

De cadeaus bestellen we via www.kies-je-sinterklaaskado.nl. Je kunt hier voor jouw (klein)kind zelf een cadeau uitzoeken t.w.v. maximaal €20,- per (klein)kind. Het is ook mogelijk meerdere cadeaus per (klein)kind te kiezen tot een maximum van €20,-. Voor collega’s die meerdere kinderen inschrijven is het zelfs mogelijk om het maximale bedrag per kind over deze kinderen te verdelen. Stel dat je 3 kinderen inschrijft dan mag je in totaal €60,- besteden. Dit hoeft dan niet persé €20,- per kind te zijn. Meer info hierover volgt na de inschrijving.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage bedraagt dit jaar €15,- per persoon (geldt zowel voor volwassenen als kinderen). De eigen bijdrage geldt voor alle kinderen, dus ook voor kinderen ouder dan 9 jaar. Voor kinderen ouder dan 9 jaar dien je wel zelf een cadeau te zorgen. Mocht je ervoor kiezen niet de volledige €20,- van het cadeaugeld te besteden, dan kan dat natuurlijk, maar de eigen bijdrage van €15 per (klein)kind blijft ook dan gelden.

Praktische informatie:

Post van de Postpiet

Zou jij graag een kaartje van de Sint willen ontvangen? Neem dan een lege envelop met daarop je adres en een postzegel mee en doe deze in de brievenbus op de binnenplaats. (Let op! Enkel Nederlandse of Belgische postzegels!) Er staat een brievenbus op de binnenplaats.

Pietenmuts

Het is leuk als de kinderen een zelfgemaakte pietenmuts op hebben waar de naam op staat. Zo kan Sinterklaas en zijn Pieten ieder kindje bij naam aanspreken. We hebben voor extra mooie papieren chocolade letters de hulp ingeschakeld van de illustratrice van de kinderboekjes Meisje Eigenwijsje.

Parkeermogelijkheid

Er is gratis parkeermogelijkheid voor zowel auto’s als bussen. Dit is op de parkeerplaats bij de sportvelden op de Duikerweg.

Let op!

* De ruimtes zijn alleen te bezichtigen via de trappen. Voor kleine beentjes zijn het veel treden en soms ook lastige treden. Let op: Buggy’s mogen niet mee naar boven.

* De garderobe is op EIGEN RISICO.

* U dient 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn en zich te melden bij de ingang.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2023 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef dan aan met hoeveel personen je komt, de geboortedatums van de kinderen en eventueel voorkeurstijdstippen. Daarnaast willen we je verzoeken om schriftelijk aan te geven of je toestemming geeft voor het maken van foto’s bij het Sinterklaasfeest​. Na inschrijving ontvang je meer informatie over het bestellen van cadeautjes. Let op! Bij deze activiteit is het niet mogelijk om na inschrijving de deelname te annuleren.

Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten. Wij zien je inschrijving graag tegemoet!

Hartelijke groet namens alle pakjespieten in Heerlen.

Sint2.jpg