20231108 -Huidverjongend verzorgen – woensdag 8 november 2023

PV CeBuSta Heerlen organiseert een gezellige informatieve avond, waarbij je zelf aan de slag gaat met natuurlijke huidverzorgende producten die je huid direct verbeteren en laten stralen. Heb jij het gevoel dat je huid aan het verouderen is? Voelt ze droog of trekkerig? Heb je last van uitslag of rimpels? Daar is wat aan te doen! Tijdens de workshop krijg je tips hoe je kan zorgen dat je huid (weer) mooi wordt en lang jong kan blijven. Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht het geslacht.

VrouwCBS.jpg
ManCBS.jpg

Duur: Van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie: Schoonheidssalon Ivanka, Salesianenstraat 20, Landgraaf 

 Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 6 personen

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €14,00 per persoon (PV CeBuSta Heerlen-lid, zonder introducé)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 24 oktober 2023 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 17 oktober 2023 via ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.​