Kerstmarkt naar Gent – zaterdag 9 december 2023

PV CeBuSta Heerlen neemt je mee met de bus naar de Kerstmarkt in Gent. Snuif de kerstsfeer op in hartje Gent. Meer dan 150 houten kerstkraampjes verspreiden zich van het St.-Baafsplein over de Botermarkt en langs Klein Turkije tot het einde van de Korenmarkt. De hele buurt trekt een kerstjasje aan.

Je wandelt tussen sparren en dennen, kuiert langs kraampjes met hapjes en drankjes, leuke hebbedingen en authentieke ambachten. De geur van harshout en glühwein maakt de ervaring compleet. Gent onder zijn groene winterdeken, een kerststad op zijn best.

Duur:                                 van 09:00 uur tot 22:00 uur.

Locatie:                             Kerstmarkt naar Gent

Aantal deelnemers:       Minimaal 40, maximaal 52 personen

Kosten:                             De prijs voor deze activiteit bedraagt € 12,00 per persoon (PV CeBuSta Heerlen-lid en maximaal 1 introducé)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met  24 november 2023 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 17 november 2023 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen