20240227 – Natuurwandeling in de omgeving van CBS Heerlen – dinsdag 27 februari 2024

Maak samen met een natuurgids een wandeling in de mooie groene omgeving van het CBS gebouw. Bij deze wandeling krijg je uitleg over de natuur en biodiversiteit die zich in deze omgeving bevindt. De route loopt over de voormalige steenberg van de Oranje Nassaumijn 1. Hierop is de wijk Zeswegen aangelegd en ook grote stukken groen. Dat er in de stad en voldoende groen is in en rondom de wijken is belangrijk voor de leefbaarheid. Hier wordt het een en ander over verteld tijdens de wandeling die ca. 3 km lang is. Ook zitten er een paar klimmetjes in, dus we werken ook nog een beetje aan onze conditie. Vergeet niet om goede (wandel)schoenen hiervoor aan te trekken.

Duur: verzamelen om 11:45 uur. Wandeling duurt tot 13:00 uur.

Locatie: parkeerplaats achter het CBS gebouw.

Aantal deelnemers: Minimaal 10, maximaal 25 personen

Kosten: Gratis voor PV CeBuSta Heerlen-leden en eventueel maximaal 1 introduc√©.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 13 februari 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Er zullen foto’s gemaakt worden tijdens deze activiteit. Mocht je niet op de foto willen, geef dit dan ook aan bij je inschrijving. Voor meer informatie over het fotografiebeleid, klik hier.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Mocht je toch niet kunnen, geef dat dan zo snel mogelijk door via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl zodat eventueel iemand anders dan kan gaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen