Rockmusical Jezus Christ Superstar

​In het nieuwe jaar brengt Theater aan het Vrijthof de iconische rockmusical Jesus Christ Superstar op de planken. In een regie van Ivo van Hove wordt deze eigentijdse, Engelstalige versie van de musical dé theaterbeleving van 2024 met een sterrencast uit binnen- en buitenland, live orkest en de beroemde muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. Mis het niet!

jcsliggend@2x.webp

Boek Rang 1 tickets met 10% korting. PV leden betalen € 58,50 i.p.v. € 65,00 voor de voorstellingen op woensdag 6 of donderdag 7 maart 2024 .

Deze actie is geldig t/m 19 januari 2024.

Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die samen de wereld willen veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een verhaal over aanbidding en verraad, verheerlijking en laster, macht en opstand. Maar vooral: hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen de basis voor de voorstelling. Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaasen/Paul de Leeuw (King Herod) en Magtel de Laat (Mary Magdalene) vertolken de hoofdrollen.

Interesse stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.​​​​