20240319 – Macramé workshop: hangpot of planthanger – dinsdag 19 maart 2024 (VOL!!)

Macramé hangpot

Lekker bezig zijn en fröbelen. Op dinsdag 19 maart organiseren wij een Macramé workshop bij “Leuk & anders” in Munstergeleen. Onder het genot van een kopje koffie of thee en iets huisgemaakts lekkers gaan we heerlijk aan de slag. Je kunt kiezen tussen een hang pot of planthanger.

Deze macramé workshop is geschikt als een beginnend macraméproject. Het is mogelijk om uit verschillende kleuren te kiezen, waaronder crème, beige, lichtgrijs, zwart, mintgroen, legergroen, oker, roest en zwart.

Tevens kun je met een andere kleur een accent maken, zoals bij het voorbeeld met zwart.

De hang pot macramé is ongeveer 130cm lang. Graag zelf een pot meebrengen.

Macramé planthanger

Je gaat bij deze workshop een Macramé planthanger maken met diverse macraméknopen. Het touw is uit verschillende kleuren te kiezen: crème, okergeel, legergroen, mintgroen, roest, beige, grijs en zwart. Een pot (geschikte maat is tussen 14-17cm) mag je zelf meebrengen.

Duur: van 19:00 uur tot 21.30 uur.

Locatie: Leuk & anders – Abshoven 46 te Munstergeleen

Aantal deelnemers:  minimaal 8, maximaal 12 personen

Kosten: de prijs voor deze activiteit bedraagt €15,00 (PV CeBuSta Heerlen-lid en maximaal 1 introducé)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 27 februari 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef door wat je wilt maken, hangpot of planthanger, en welke kleur touw. Vergeet op de dag zelf niet een plantenpot mee te nemen.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 22 februari 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen