20240417 -Kookworkshop WAPAS (Mondiale Tapas)-Woensdagavond 17 april 2024

Tijdens de kookworkshop “Wapas” bij het “Kookpodium” in Beek bereidt je onder professionele begeleiding diverse kleine hapjes uit de gehele wereld, dumsum, mezzes, tapas, dumplings, anti pasti, samosa etc,. Shared dishes. We maken een culinaire reis over de gehele wereld. Kruiden, specerijen, vis, vlees, groentes, kaas soorten, verschillende deeg soorten etc.. Keuken en bereidingstechnieken evenals de presentatie van de “gerechtjes” staan centraal tijdens deze workshop. Dit alles onder genot van een drankje en professionele begeleiding van Heleen Lucassen van het “Kookpodium”.

Duur: van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Locatie: Kookpodium, Brugstraat 5 te Beek

Aantal deelnemers: Minimaal 14, maximaal 24 personen

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €32,50 per persoon (voor PV CeBuSta Heerlen-lid) Introducees mogen, indien de workshop nog niet vol is, vanaf 15 maart aangemeld worden, maximaal 1 introducé per lid.)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 3 april 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 17 maart 2024  via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen