VGZ Ziektenkostenverzekering in 2020

Kies voor de zorgverzekering van VGZ via Cebusta

Waarom ?

1) U krijgt de maximale korting van 5% op de basis verzekering;
2) U krijgt tot 10% korting op de aanvullende verzekeringen;
3) Als werknemer van het CBS en lid van CeBuSta kunt u kiezen uit aanvullende verzekeringen van VGZ die een aanzienlijk betere dekking bieden. Individueel kunt u deze niet kiezen !

Voorbeelden :

Tot 12 extra behandelingen fysiotherapie
Een preventie budget tot 700 euro per jaar
Mindfulness training bij burnout klachten tot 350 euro per jaar
Tot 30 uur huishoudelijke hulp
Taxivervoer van en naar uw werk tot 350 euro per jaar
Ruimere vergoeding aanvullende tandartsverzekering
Dus daarom een Zorgverzekering via CeBuSta en CBS

Zorg adviseurs van Herland houden elke dinsdag vanaf 9.15 uur spreekuur in de CeBuSta kamer. U kunt hiervoor intekenen aan de balie bij de ingang


In deze premietabel staan de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.CeBuSta heeft sinds 1 januari 2016 opnieuw besloten om een samenwerking met VGZ aan te gaan.

Aan deze collectieve overeenkomst kunnen naast alle werknemers en hun gezinsleden, voor zover deze verzekeringsplichtig zijn krachtens de Zorgverzekeringswet, ook (oud)werknemers met aansluitend een (pre)pensioen, werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering deelnemen.

Voor het wijzigen van uw bestaande verzekering of het afsluiten van een nieuwe kunt u ook altijd  contact opnemen met Herland Assurantie Adviseurs tijdens het spreekuur op dinsdagochtend in de CeBuSta kamer 0E.21 na inschrijving aan de balie of telefonisch op telefoonnummer 045-5602152.

Herland Assurantie Adviseurs helpen u graag met het overstappen en of wijzigen van uw pakket.