Kortingen & Verzekeringen

Als PV CeBuSta Heerlen lid kunt u genieten van diverse VGZ verzekeringen welke u collectief kunt afsluiten tegen een gunstigere prijs. Daarnaast hebben wij met diverse partijen en winkelketens ook kortingen geregeld waar u gebruik van kunt maken op vertoon van uw PRO-ledenpas.

Op deze pagina kunt een een overzicht vinden van alle kortingen en collectieve verzekeringen waar u gebruik van kunt maken.

Kortingen

Wil je met korting toegangskaarten kopen bij onderstaande bedrijven, stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@cbs.nl voor meer informatie:

 • Bobbejaanland,
 • GaiaPark Kerkrade Zoo,
 • Plopsaland,
 • Quatro cinema,
 • Steinerbos (alleen hoogseizoen),
 • en Toverland.

Op vertoon van het PRO-pasje korting bij:

 • Bowlo Bowling (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je 10% korting op de baanhuur. Meer info zie www.bowlo.nl.
 • Klimbos Park het Plateau, het leukste klimbos van Limburg, gelegen in het Schutterspark in Brunssum. PRO krijgt 15% korting op de tickets van het klimbos. Meer info kijk dan op www.parkhetplateau.nl
 • Lasergame Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je voor één ronde € 2 euro korting per persoon: (je betaalt € 7 ipv € 9). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.lasergamekerkrade.nl/.
 • GlowGolf Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg betaal je €7 ipv € 8. Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie glowgolf.nl/kerkrade.
 • Escape Room Leisure Dome (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje betaal je voor één kamer € 80 ipv € 90 (maximaal 6 personen). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.escaperoomleisuredome.nl/.
 • Op vertoon van je geldige PRO-pas krijg je korting bij verschillende bedrijven. Wil je de lijst van bedrijven hebben, mail dan naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@cbs.nl
Je krijgt als lid van PV CeBuSta Heelen ook een (deel) van de reserveringskosten terug als je bij bungalows.nl of weekendjeweg.nl boekt. Stuur een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@cbs.nl voor meer informatie.

Collectieve Ziektekosten Verzekeringen via VGZ

De aanvullende verzekeringen, die via PV Cebusta Heerlen afgesloten kunnen worden, zijn voorbehouden aan collectieve contracten in de werkgever-werknemer sfeer. Deze aanvullende verzekeringen zijn VGZ WERKT pakketten. Individuele personen kunnen deze verzekeringen niet afsluiten. Deze aanvullende verzekeringen bieden een aanzienlijk betere dekking dan het regulier product van VGZ.
De bruto premies van deze pakketten zijn, door hun aanzienlijk betere dekking, hoger dan de online bruto premies voor de aanvullende pakketten met een mindere dekking. Op deze premies wordt, afhankelijk van de collectiviteit, een korting bedongen en verleend. De door VGZ genoemde korting is berekend over de bruto premies van de “werkt” pakketten.

Deelname aan dit collectief is voorbehouden aan leden van PV Cebusta. We wijzen u erop dat uw persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden om te controleren of u aanspraak mag maken op deze collectieve verzekering. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn de volgende: initialen, voor- en achternaam en geboortedatum.

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2021

Voor Cebusta leden is het mogelijk om gebruik te maken van de collectie VGZ Ziektekostenverzekering. Lees hier verder voor voorwaarden en premies.

Meer informatie

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2020

Kies voor de zorgverzekering van VGZ via Cebusta Waarom ? 1) U krijgt de maximale korting van 5% op de basis verzekering;2) U krijgt tot 10% korting op de aanvullende verzekeringen;3) Als werknemer van het CBS en lid van CeBuSta kunt u kiezen uit…

Meer informatie

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2019

CeBuSta heeft sinds 1 januari 2016 opnieuw besloten om een samenwerking met VGZ aan te gaan. Aan deze collectieve overeenkomst kunnen naast alle werknemers en hun gezinsleden, voor zover deze verzekeringsplichtig zijn krachtens de Zorgverzekeringswet, ook (oud)werknemers met aansluitend een (pre)pensioen, werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering deelnemen….

Meer informatie