Kortingen & Verzekeringen

Als CeBuSta Heerlen lid kunt u genieten van diverse VGZ verzekeringen welke u collectief kunt afsluiten tegen een gunstigere prijs. Daarnaast hebben wij met diverse partijen en winkelketens ook kortingen geregeld waar u gebruik van kunt maken op vertoon van uw CeBuSta heerlen ledenpas.

Op deze pagina kunt een een overzicht vinden van alle kortingen en collectieve verzekeringen waar u gebruik van kunt maken.

Kortingen

 • Wil je met korting naar Cultura Nova 2019 stuur dan een mail naar Activiteiten@cebustaheerlen.nl voor de actiecode.
 • Wil je met korting naar Top on Pop 2019 stuur dan een mail naar Activiteiten@cebustaheerlen.nl voor de actiecode.
 • Vanaf nu kunt u als CeBuSta-lid korting op de tickets (vanaf 1 meter) van Plopsa krijgen. Voor meer informatie mail naar Activiteiten@cebustaheerlen.nl.
 • Bowlo Bowling (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je 10% korting op de baanhuur. Meer info zie www.bowlo.nl.
 • Klimbos Park het Plateau, het leukste klimbos van Limburg, gelegen in het Schutterspark in Brunssum. PRO krijgt 15% korting op de tickets van het klimbos. Meer info kijk dan op www.parkhetplateau.nl.
  Wil je hier gebruik van maken, mail dan naar Activiteiten@cebustaheerlen.nl
 • Lasergame Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je voor één ronde € 2 euro korting per persoon: (je betaalt € 7 ipv € 9). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.lasergamekerkrade.nl/.
 • GlowGolf Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg betaal je €7 ipv € 8. Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie glowgolf.nl/kerkrade.
 • Escape Room Leisure Dome (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje betaal je voor één kamer € 80 ipv € 90 (maximaal 6 personen). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.escaperoomleisuredome.nl/.
 • Op vertoon van je geldige PRO-pas krijg je korting bij verschillende bedrijven. Wil je de lijst van bedrijven hebben, mail dan naar Activiteiten@cebustaheerlen.nl

Collectieve Ziektekosten Verzekeringen via VGZ

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2020

Kies voor de zorgverzekering van VGZ via Cebusta Waarom ? 1) U krijgt de maximale korting van 5% op de basis verzekering;2) U krijgt tot 10% korting op de aanvullende verzekeringen;3) Als werknemer van het CBS en lid van CeBuSta kunt u kiezen uit...

Meer informatie

VGZ Ziektenkostenverzekering in 2019

CeBuSta heeft sinds 1 januari 2016 opnieuw besloten om een samenwerking met VGZ aan te gaan. Aan deze collectieve overeenkomst kunnen naast alle werknemers en hun gezinsleden, voor zover deze verzekeringsplichtig zijn krachtens de Zorgverzekeringswet, ook (oud)werknemers met aansluitend een (pre)pensioen, werkloosheidsuitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering deelnemen....

Meer informatie