Kortingen & Verzekeringen

Als PV CeBuSta Heerlen lid kunt u genieten van diverse VGZ verzekeringen welke u collectief kunt afsluiten tegen een gunstigere prijs. Daarnaast hebben wij met diverse partijen en winkelketens ook kortingen geregeld waar u gebruik van kunt maken op vertoon van uw PRO-ledenpas.

Op deze pagina kunt een een overzicht vinden van alle kortingen en collectieve verzekeringen waar u gebruik van kunt maken.

Kortingen

Wil je met korting toegangskaarten kopen bij onderstaande bedrijven, stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@cbs.nl voor meer informatie:

  • Bobbejaanland,
  • GaiaPark Kerkrade Zoo,
  • Plopsaland,
  • Quatro cinema,
  • Steinerbos (alleen hoogseizoen),
  • en Toverland.

Op vertoon van het PRO-pasje korting bij:

  • Bowlo Bowling (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je 10% korting op de baanhuur. Meer info zie www.bowlo.nl.
  • Klimbos Park het Plateau, het leukste klimbos van Limburg, gelegen in het Schutterspark in Brunssum. PRO krijgt 15% korting op de tickets van het klimbos. Meer info kijk dan op www.parkhetplateau.nl
  • Lasergame Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je voor één ronde € 2 euro korting per persoon: (je betaalt € 7 ipv € 9). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.lasergamekerkrade.nl/.
  • GlowGolf Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg betaal je €7 ipv € 8. Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie glowgolf.nl/kerkrade.
  • Escape Room Leisure Dome (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje betaal je voor één kamer € 80 ipv € 90 (maximaal 6 personen). Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie www.escaperoomleisuredome.nl/.
  • Op vertoon van je geldige PRO-pas krijg je korting bij verschillende bedrijven. Wil je de lijst van bedrijven hebben, mail dan naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@cbs.nl

Collectieve verzekeringen

Leden van Cebusta kunnen schade- en ziektekostenverzekeringen met collectiviteitskorting afsluiten. Hierbij is er de keuze om dit te doen via een tussenpersoon Herland Assurantie Adviseurs of rechtstreeks bij verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectiviteitscontracten afgesloten door Cebusta Den Haag.

Herland Assurantie Adviseurs bemiddelt voor diverse bekende verzekeringsmaatschappijen en houdt wekelijks spreekuur in de cebustakamer. Iedere dinsdagochtend vanaf 9.00 uur is er op de Cebusta-kamer een medewerker van Herland aanwezig. Op de balie van de receptie ligt een intekenlijst waarop u uw naam en telefoonnummer kenbaar maakt. In de loop van de ochtend wordt u gebeld voor de afspraak. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Herland: 045 – 8200626 voor de ziektekostenverzekering en nummer 045-4502150 voor alle overige verzekeringen.
Via Herland kunt ook een ziektekostenverzekering afsluiten bij VGZ. Dit geldt voor ook voor uw partner en kinderen.

LET OP:  belangrijke informatie over lopende schadeverzekeringen bij Herland via “CeBuSta”

Verzekeraars zijn de door hun verleende collectiviteitskortingen drastisch aan het verlagen en zelfs aan het beëindigen. De reden hiervan is dat de schadelast bij verzekeraars hoger is dan de premie inkomsten.
De collectiviteitskorting bij VGZ blijft gewoon doorlopen.

Uw  overige verzekeringen zijn door Herland meestal ondergebracht bij London via BSB.  London gaat de door haar verleende collectiviteitskortingen beëindigen. Herland heeft, in overleg met CeBuSta, besloten zelf korting te verlenen op uw verzekeringspakket. Herland zoekt voor elke medewerker die via CeBuSta verzekerd is een maatwerk oplossing. Zo blijft u verzekerd van een goed advies tegen een aantrekkelijke premie.

Ziektekosten Verzekeringen via VGZ

De aanvullende verzekeringen, die via PV Cebusta Heerlen afgesloten kunnen worden, zijn voorbehouden aan collectieve contracten in de werkgever-werknemer sfeer. Deze aanvullende verzekeringen zijn VGZ WERKT pakketten. Individuele personen kunnen deze verzekeringen niet afsluiten. Deze aanvullende verzekeringen bieden een aanzienlijk betere dekking dan het regulier product van VGZ.
De bruto premies van deze pakketten zijn, door hun aanzienlijk betere dekking, hoger dan de online bruto premies voor de aanvullende pakketten met een mindere dekking. Op deze premies wordt, afhankelijk van de collectiviteit, een korting bedongen en verleend. De door VGZ genoemde korting is berekend over de bruto premies van de “werkt” pakketten.

Deelname aan dit collectief is voorbehouden aan leden van PV Cebusta. We wijzen u erop dat uw persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden om te controleren of u aanspraak mag maken op deze collectieve verzekering. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn de volgende: initialen, voor- en achternaam en geboortedatum.