Kortingen & Verzekeringen

Op deze pagina kunt een een overzicht vinden van alle kortingen en collectieve verzekeringen waar u gebruik van kunt maken.
Als PV CeBuSta Heerlen lid kunt u genieten van diverse VGZ verzekeringen welke u collectief kunt afsluiten tegen een gunstigere prijs. Daarnaast hebben wij sinds 2022 een nieuwe kortingsregeling via Benefits at Work bij diverse grote landelijke winkels.

Kortingen

Benefits at work

Het Benefits at Work platform verhoogt jouw koopkracht. Shop jouw geschenken, maar ook voeding, elektro, decoratie, mode, tickets, abonnementen en zoveel meer met uitzonderlijke kortingen.

Ben je al geregistreerd? Verzilver je kortingen meteen in de winkel of online in de webshop.

Heb je nog geen account? Vraag dan de registratiecode op via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Overige kortingen

Als lid van PV CeBuSta Heerlen kun je gebruik maken van verschillende kortingen. Meer informatie hierover is op te vragen via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl:

  • Bobbejaanland: Losse tickets en abonnementen
  • Foroxity bioscoop: CeBuStaleden kunnen een Foroxity Company Card Bij een aankoop ontvangt de Company Card houder 25% korting per voorstelling per dag op één ticket. De korting kan niet toegepast worden op:
   • Online bestellingen
   • Reguliere voorstellingen vóór 12 uur ’s ochtends
   • Geselecteerde kindermatinees
   • Voordeel Dinsdagen

Company Card Leden dienen €5 te betalen bij het afhalen van de Company Card. Er is een verplichte kwartaal/halfjaarlijkse controle van de Company Card houders of je lid bent van de personeelsvereniging.

  • GaiaPark Kerkrade Zoo: PV CeBuSta Heerlen-leden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week direct digitale tickets met korting aanschaffen in de Gaia Zoo web shop via de site.
  • Quatro cinema: via de webshop korting.
  • Steinerbos: Op vertoon van huidig PRO-lidmaatschapspasje €1,- korting op de reguliere entreeprijs in het hoogseizoen voor maximaal 6 personen.
  • Bowlo Bowling (Roda JC Ring): Op vertoon van het PRO-pasje krijg je 10% korting op de baanhuur. Meer info zie nl.
  • Klimbos Park het Plateau: Op vertoon van het PRO-pasje 15% korting op de tickets van het klimbos. Meer info kijk dan op parkhetplateau.nl.
  • Lasergame Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je voor één ronde € 2 euro korting per persoon. Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie nl.
  • GlowGolf Kerkrade (Roda JC Ring). Op vertoon van het PRO-pasje krijg je €1,- korting. Reserveren gewenst. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Meer info zie glowgolf.nl/kerkrade.
  • Op vertoon van je geldige PRO-pas krijg je korting bij verschillende bedrijven. De kortingslijst is op te vragen via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl
  • SpaSereen Maastricht: Dagprijs €30,00 incl. koffie/thee met Limburgse vlaai. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mail naar PVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.
  • nl: als lid kun je een (deel) van de reserveringskosten terug krijgen als je bij bungalows.nl of weekendjeweg.nl boekt.

 Prijzen/acties onder voorbehoud. Deze kunnen elk moment door de deelnemende instanties gewijzigd worden.

.

Rockmusical Jezus Christ Superstar

In het nieuwe jaar brengt Theater aan het Vrijthof de iconische rockmusical Jesus Christ Superstar op de planken. In een regie van Ivo van Hove wordt deze eigentijdse, Engelstalige versie van de musical dé theaterbeleving van 2024 met een sterrencast uit binnen- en buitenland, live orkest en de beroemde muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. Mis het niet!

jcsliggend@2x.webp
Boek Rang 1 tickets met 10% korting. PV leden betalen € 58,50 i.p.v. € 65,00 voor de voorstellingen op woensdag 6 of donderdag 7 maart 2024 .
Deze actie is geldig t/m 19 januari 2024.
Puur, rauw en ongeëvenaard
Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die samen de wereld willen veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een verhaal over aanbidding en verraad, verheerlijking en laster, macht en opstand. Maar vooral: hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen de basis voor de voorstelling. Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaasen/Paul de Leeuw (King Herod) en Magtel de Laat (Mary Magdalene) vertolken de hoofdrollen.
Interesse stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.​​​​
.

Welnessdag cadeaubon voor €25,-

           
Geef jouw geliefden (of jezelf) een dag ontspanning cadeau met de feestdagen. Verwen ze met een gehele dag offline afschakelen in een natuurrijke en rustige omgeving, bovenop de welbekende Cauberg in Zuid-Limburg. Dat kan iedereen gegarandeerd gebruiken na een jaar hard werken!
Thermae 2000 beschikt over verwarmde thermale binnen- en buitenbaden, diverse soorten sauna’s, rustruimtes, belevenissen en meerdere restaurants.  Met haar unieke locatie middenin een natuurrijke omgeving en een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvelland, is Thermae 2000 dé locatie om tot rust te komen.
Bestel nu een wellness dagentree voor €25. Dat is nog éxtra korting op het speciale gereduceerde PV Cebusta tarief van €32,50:
Voorwaarden
 
 • Aan te schaffen t/m 31 december 2023
 • De tickets zijn na aankoop onbeperkt geldig
 • De tickets zijn niet persoonsgebonden
 • Er wordt een meerprijs van € 6,95 gerekend op badkledingdagen, – weekenden en vakanties (deze meerprijs wordt pas later, bij het maken van de reservering of bij aankomst betaald)​
Interesse stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.​​​

Neverland Festival Indoor

​In december is het weer zover, Neverland is back! ​​Op 26 december ​zal de magische wereld van Neverland naar de Music Dome in Kerkrade komen. Verwacht een spectaculaire show onder het muz​ikale ​genot​ van onder andere La Fuente, Mr. Belt​ & ​Wezol en GUZ!

Zie de aftermovie van Neverland Outdoor:  https://www.youtube.com/watch?v=tpSspYS_rj8

​Via Cebusta kunnen de tickets met een korting van  20% worden gekocht.  Interesse stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.​​​

Een extra cadeautje van Fotomuseum aan het Vrijthof: een maand gratis Cinetree

​ Hoe mooi is het om, ondanks de uitdagingen van het leven, tevreden en dankbaar oud te worden? Hopelijk heb je genoten van de tentoonstelling ‘Morgen gaat het beter’. Samen met filmplatform Cinetree en Fotomuseum aan het Vrijthof heeft Humberto Tan een hartverwarmende documentaire gemaakt, waarin ze drie honderdplussers vragen stellen over het leven. Het is een prachtig, intiem portret geworden, dat je online op Cinetree kunt bekijken. Speciaal voor jou is er een maand gratis Cinetree geregeld, zodat je naast de documentaire kunt genieten van nog meer mooie films vol levenslessen, humor en ervaringen van de oudste generatie.

Heb je interesse in dit cadeautje? Stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.

Actie Fotomuseum aan het Vrijthof – Humberto Tan – 2 tickets voor de prijs van 1 

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert van 24 september 2023 tot en met 17 maart 2024 de tentoonstelling ‘Morgen gaat het beter‘ van Humberto Tan. De expositie bestaat uit een indrukwekkende selectie close-up portretten van 100-jarigen en foto’s van hun handen en interieur. De nostalgische zwart-wit fotografie gaat vergezeld van inspirerende, toelichtende interviews, gebaseerd op de gesprekken die Humberto Tan met meer dan honderd 100-jarigen heeft gevoerd in Nederland en Suriname. In die gesprekken stelde hij ze vier dezelfde levensvragen over hun geluk, angsten, levenslessen en toekomstdromen. Ook vroeg hij om een gezondheidstip.

Bij inlevering van de voucher (op te vragen via ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl) krijg je 2 tickets voor de prijs van 1. Dus voor 12,50 krijg je 2 tickets. (Je kunt de geprinte voucher afgeven bij de kassa of de voucher op je telefoon aan de kassa tonen). De voucher is gedurende de hele periode dat de expositie loopt geldig.

Meer informatie: https://fotomuseumaanhetvrijthof.nl/

Collectieve verzekeringen

Leden van Cebusta kunnen schade- en ziektekostenverzekeringen met collectiviteitskorting afsluiten. Hierbij is er de keuze om dit te doen via een tussenpersoon Herland Assurantie Adviseurs of rechtstreeks bij verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectiviteitscontracten afgesloten door Cebusta Den Haag.

Deelname aan dit collectief is voorbehouden aan leden van PV Cebusta. We wijzen je erop dat uw persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden om te controleren of u aanspraak mag maken op deze collectieve verzekering. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn de volgende: initialen, voor- en achternaam en geboortedatum.

Sprenger Herland bemiddelt voor diverse bekende verzekeringsmaatschappijen.  Voor uw schade- en autoverzekeringen kun je contact opnemen met Sprenger Herland: 045-4502150.
Via Herland Pensioen en Zorg kan ook een ziektekostenverzekering afgesloten worden bij VGZ. Dit geldt voor ook voor je partner en kinderen. Je kunt telefonisch contact opnemen met Pensioen en Zorg: 045 – 8200626

Ziektekosten Verzekeringen via VGZ

De aanvullende verzekeringen, die via PV Cebusta Heerlen afgesloten kunnen worden, zijn voorbehouden aan collectieve contracten in de werkgever-werknemer sfeer. Deze aanvullende verzekeringen zijn VGZ WERKT pakketten. Individuele personen kunnen deze verzekeringen niet afsluiten. Deze aanvullende verzekeringen bieden een aanzienlijk betere dekking dan het regulier product van VGZ.
De bruto premies van deze pakketten zijn, door hun aanzienlijk betere dekking, hoger dan de online bruto premies voor de aanvullende pakketten met een mindere dekking. Op deze premies voor de aanvullende pakketten wordt, afhankelijk van de collectiviteit, een korting bedongen en verleend. De door VGZ genoemde korting is berekend over de bruto premies van de “werkt” pakketten.

Deelname aan dit collectief is voorbehouden aan leden van PV Cebusta. We wijzen u erop dat uw persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden om te controleren of u aanspraak mag maken op deze collectieve verzekering. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn de volgende: initialen, voor- en achternaam en geboortedatum.

VGZ collectieve zorgverzekering

CeBuSta heeft voor haar leden een collectief zorgcontract afgesloten bij VGZ.
Het contract bij VGZ loopt via Herland Pensioen en Zorg b.v.

De contactpersonen bij Herland Pensioen en zorg is:

Dhr. Nico Weijts
tel.  045-8200626
n.weijts@herlandpensioenenzorg.nl

Spreekuur en contactpersonen Herland

Je kunt een afspraak maken met Nico Weijts. Hij komt dan naar het CBS gebouw in Heerlen

Wat verandert er in 2024?

Het kabinet heeft tijdens Prinsjesdag aangegeven te verwachten dat de premie voor de
basis verzekering met € 12,00 per zou stijgen.
VGZ heeft onder andere door betere inkopen en afspraken met zorgverleners de verhoging
van de basis verzekering weten te beperken tot € 5,00 per maand.

De kortingen op de aanvullende verzekeringen blijven in stand.
Dat geldt ook voor de betere dekkingen van de aanvullende verzekeringen voor
leden van CeBuSta.

VGZ kent de volgende aanvullende dekkingen :

VGZ aanvullend  VGZ werkt basis, VGZ werkt instap,VGZ werkt goed, VGZ werkt beter of VGZ aanvullend werkt best. De aanvullende verzekering werkt basis is een nieuwe basis aanvullende verzekering.
De aanvullende ‘werkt’ pakketten zijn aanvullende pakketten voor werknemers die deelnemen aan een collectief contract. De dekkingen zijn beter dan de individuele aanvullende verzekeringen bij VGZ en niet individueel te sluiten.

 VGZ Zorg app

Met de VGZ Zorg app heb je al je zorgzaken op je mobiel beschikbaar. In 10 seconden je nota declareren, inzien in hoeveel vergoeding je nog kunt krijgen en facturen meteen betalen met iDEAL. Als je Mijn VGZ nog niet hebt geactiveerd, dan vind je alle wijzigingen in de zorgverzekeringen ook op de website van VGZ, zowel voor de basisverzekeringen als de aanvullende verzekeringen.

Nieuwe polis

Uiterlijk 13 november 2023 heeft iedere verzekerde de nieuwe polis ontvangen. Opzeggen en wijzigingen kan tot en met 31 december 2023. Aanmelden bij een nieuwe verzekeraar kan tot en met 31 januari 2024. Wacht niet te lang.

Eigen risico gespreid betalen

De mogelijkheid bestaat om het eigen risico gespreid te betalen. Verwacht je je eigen risico komend jaar volledig te gebruiken? Betaal je verplichte eigen risico dan in termijnen. Dien hiervoor je verzoek in via de website van VGZ of in Mijn VGZ.

Overstappen naar VGZ?

Wil je overstappen naar VGZ? Dan moet je huidige zorgverzekering voor 1 januari 2024worden opgezegd. Je kunt dat zelf doen, maar als je voor 24 december kiest voor een zorgverzekering via Herland, verzorgen zij je aanmelding en ook de opzegging van je huidige zorgverzekering.

 Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Herland Pensioen en Zorg. Zij helpen je graag. Alle informatie vind je op de VGZ-website www.vgz.nl.
Ook voor dringende zaken kun je contact opnemen met Herland via telefoon of e-mail.