20241210-Kookworkshop Kerst – Dinsdag 10 december 2024

Kerst, het meest magische feest van het jaar. In deze workshop “ Koken met Kerst” wordt een drie gangendiner bereid, waarmee je tijdens de feestdagen voor de dag kunt komen. Organisatie, planning, bereiden en presentatie staan centraal. Op iedere kookunit worden alle drie de gerechten bereid. Na de uitleg van de recepturen en onder genot van een drankje, ga je zelf aan de slag in de keuken onder professionele begeleiding. De gerechten die we gaan maken zijn:

PETIT GATEAUX DE TRUITE LIMBOURGOIS ET CREME DE ROQUETTE
Taartje van Limburgse Geulforel met roquette crème

DUO VAN SECRETO (IBERICO) EN BAVETTE MET EEN SAUS VAN BALSAMICO-MELOUSUITJES EN BOSVRUCHTEN, GROENE GROENTEN EN ZOET AARDAPPELCREME

ROOMKAASTAARTJE MET GECARAMELSIEERDE PECAANNOTEN CARAMELSAUS EN VERSE FRAMBOZEN

header-kerstdinerbestellen.nl-5-1672576666_jpg.webp

Duur: van 18:30 uur tot 21:30 uur.

Locatie: Kookpodium – Brugstraat 5, Beek

Aantal deelnemers: Minimaal 16, maximaal 24 personen

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €32,50 per PV CeBuSta Heerlen-lid. Introducées betalen €48,75 per persoon (maximaal 1 introducee per persoon).

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 25 november 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na 19 september 2024 mag per deelnemend lid maximaal 1 introducee worden ingeschreven (indien nog plek). Er kunnen géén introducees vooraf op de reservelijst geplaatst worden. Dit kan pas vanaf het moment van openstelling voor introducees.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 2 oktober 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen