20241207 – Kerstmarkt Oberhausen – zaterdag 7 december 2024

De kerstmarkt in Oberhausen is een fantastische beleving en staat echt in het teken van kerstshoppen. Het is een originele kerstmarkt die leuk is opgebouwd met sfeervolle houten huisjes. De kerstmarkt is weer heel anders dan andere kerstmarkten. De markt is namelijk opgebouwd in en om het gigantische winkelcentrum Centro.

Centro is een reusachtig winkelcentrum, waar je uitgebreid kunt kerstshoppen. Er is een groot assortiment met leuke kerstspullen. De kerstmarkt in Oberhausen is erg bijzonder zo vind je er bijvoorbeeld een prachtig betoverend dorp met veel kerstverlichting en sfeervolle kerstmuziek. Ook kun je genieten van het mooie winterlandschap. Op de kerstmarkt bevindt zich ook een mooie kerk die feestelijk verlicht is, dit zorgt voor een sfeervol geheel.

Duur: van 9:30 uur tot 21:30 uur.

Locatie: Vertrek van de parkeerplaats CBS.

CBS-weg 11, 6412 CN Heerlen.

Aantal deelnemers: Minimaal 40, maximaal 50 personen.

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €11,- per PV CeBuSta Heerlen-lid. Introducées betalen €16,- per persoon (maximaal 1 introducee per persoon).

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 8 november (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 1november 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen