20241110 – Bezoek Discovery Museum – Zondag 10 november 2024

In het Discovery Museum staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap en techniek. Dé plek bij uitstek om in het verleden te duiken, het nu te ervaren en te leren hoe de toekomst eruit kan zien. Hier heb je niet alleen een dag plezier maar word je ook een ervaring rijker over hoe we samen onze wereld mooier kunnen maken. Het museum biedt een boeiende en educatieve ervaring waar jong en oud wordt aangemoedigd om te verkennen, ontdekken en leren. Ze streven ernaar om nieuwsgierigheid te bevorderen en de wonderen van wetenschap te onthullen. Leuk om samen met je kinderen, of kleinkinderen te bezoeken en er een leuke zondag van te maken.

We beginnen deze dag met vlaai en een warme drank of fris (uitgezonderd de BIO sappen). Je ontvangt voordat je het Museum in gaat een lunch bon Hiermee kun je aan het buffet je lunch ophalen: voor de volwassenen een luxe broodje en een warme drank of fris (exclusief sap), voor de kleinste kinderen een tosti met kaas en limonade en de oudere kinderen kunnen kiezen uit het luxe broodje of tosti.

Duur: we starten om 11:00 uur met een warme drank en vlaai. Het museum sluit om 17:00 uur.

Locatie: Discovery Museum – Museumplein 2 te Kerkrade.

Aantal deelnemers: minimaal 15 personen.

Kosten: de prijs voor deze activiteit bedraagt:
– €16,25 voor volwassenen (met luxe broodje als lunch),
– €12,25 voor kinderen in de leeftijd 4 jaar tot 17 jaar (met tosti als lunch)
– €15,- voor kinderen in de leeftijd 4 jaar tot 17 jaar (met luxe broodje als lunch)
– €6,- voor kinderen tot 4 jaar (met tosti als lunch)
Deze activiteit is voor leden en hun kinderen en kleinkinderen. Het is de bedoeling dat het lid meegaat naar het Discovery museum.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 25 oktober 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef bij aanmelding op wat je kind in de leeftijd van 4 tot 17 jaar wilt eten (tosti of een luxe broodje). Op basis hiervan bepalen we de eigen bijdrage.

​Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 18 oktober 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen