20250131 – Carnavals schminken – vrijdag 31 januari 2025

Wat leer je? Materiaalkennis, kleur opzetten, vervagen, werken met pigmentpoeders voor de sjieke onderlaag die nu helemaal een trend is, sjabloneren zodat het niet meer fout gaat, en penseelwerk als in lijnen, krullen en bloemen. Na de uitleg en het lesmoment, ga je jezelf het carnavalsgezicht schminken wat jij zou willen met de carnaval. Mocht je daar een voorbeeld van hebben, dan mag je dat van tevoren opsturen. Dan ligt het voorbeeld geprint en gelamineerd klaar. Of je zoekt een voorbeeld uit in het atelier.

De cursus is inclusief een unieke werkmap, zodat je thuis ook nog weet, wat heb ik geleerd.

Duur: van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Locatie: Wanda Kleur Rijk – Monseigneur Buckxstraat 8, 6134 AP Sittard     

Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 9 personen

Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €20,00 per PV CeBuSta Heerlen-lid. Introducées betalen €30,00 per persoon (maximaal 1 introducee per deelnemend lid aan te melden na 3 oktober 2024).

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 24 oktober 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Stuur dan eventueel ook een voorbeeld op van wat je zou willen schmincken.

​Na 3 oktober 2024 mag per deelnemend lid maximaal 1 introducee worden ingeschreven (indien nog plek). Er kunnen géén introducees vooraf op de reservelijst geplaatst worden. Dit kan pas vanaf het moment van openstelling voor introducees.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 17 oktober 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen