20241124 – Sinterklaasfeest – zondag 24 november 2024 -VOL!!

Beste collega’s, leden,

Sinterklaas en zijn Pieten arriveren weer bijna in het land én dit jaar is er iets bijzonders aan de hand. Sinterklaas gaan we weer samen op het CBS kantoor in Heerlen vieren, hopelijk zal dit veel collega’s en (klein)kinderen plezieren. De voorbereidingen zijn al in volle gang, want het duurt nu niet meer lang.

Sinterklaas en zijn Pieten hopen vele (klein)kinderen van collega’s op deze middag te mogen begroeten, want welke kind wil niet Sinterklaas en zijn Pieten ontmoeten? Aanmelden hiervoor moet je wel niet vergeten, anders moeten Sinterklaas en zijn Pieten alle pepernoten alleen opeten.

De Sinterklaasviering vindt dit jaar plaats op zondag 24 november van 14.00 tot 17.00 uur op het CBS kantoor in Heerlen. (Let op!!! we verwachten dat iedereen uiterlijk om 14.30 uur aanwezig is).

De Sinterklaasviering is bestemd voor (klein)kinderen in de leeftijd vanaf 0 tot en met 11 jaar van PV-leden en actieve medewerkers van het CBS[1], en hun eventuele oudere broer(s)en zus(sen). Elk kind mag maar één keer aangemeld worden. We hopen er samen een gezellige Sinterklaasviering van te maken!

Naast dat ieder kind bij Sinterklaas mag komen om zijn of haar cadeau(s) op te halen, zijn er leuke activiteiten zoals schminken, pietenmutsen knutselen en spellen. Geniet samen met jouw (klein)kinderen van een gezellige middag onder het genot van een hapje en een drankje. Voor kinderen tot en met 11 jaar is er onbeperkt drinken aanwezig in de vorm van smaakwater, water en ranja. Iedereen boven 11 jaar krijgt 3 consumpties voor drank, die te besteden zijn bij de catering. Daarnaast is er voor iedereen friet met een snack naar keuze (frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufflé).

Cadeaus

De cadeaus voor kinderen tot en met 11 jaar bestellen we via www.kies-je-sinterklaaskado.nl. Net als voorgaande jaren kun je voor jouw (klein)kind zelf een cadeau uitzoeken t.w.v. maximaal € 25,- per (klein)kind. Het is ook mogelijk meerdere cadeaus per (klein)kind te kiezen met een maximum van € 25,-. Voor (oud)collega’s die meerdere kinderen inschrijven, is het mogelijk om het maximale bedrag per kind over deze kinderen te verdelen. Stel dat je 3 kinderen inschrijft, dan mag je in totaal € 75,- besteden. Dit hoeft dan niet persé € 25,- per kind te zijn. Meer info hierover volgt na de inschrijving.

Voor kinderen ouder dan 11 jaar verzorgen wij geen cadeaus, dit mogen jullie wel zelf doen. Na inschrijving zullen wij jullie informeren, waar en wanneer de cadeaus gebracht moeten worden.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage bedraagt dit jaar € 5,- per persoon (geldt zowel voor volwassenen als kinderen). De eigen bijdrage geldt voor alle kinderen, dus ook voor kinderen ouder dan 11 jaar. Mocht je ervoor kiezen niet de volledige € 25,- van het cadeaugeld te besteden, dan kan dat natuurlijk, maar de eigen bijdrage van € 5,- per (klein)kind blijft ook dan gelden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2024 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl. Geef aan met hoeveel personen je komt en de geboortedatums van de kinderen. Na inschrijving ontvang je meer informatie over het bestellen van cadeautjes.

Locatie

Zoals hierboven al vermeld, vindt de Sinterklaasviering dit jaar op het CBS kantoor in Heerlen plaats. Adres: CBS-weg 11, 6412 CN in Heerlen

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! Tot 24 november op het CBS te Heerlen.

Hartelijke groet namens alle pakjespieten!


[1] Met actieve CBS-medewerkers bedoelen wij alle CBS-medewerkers in actieve dienst, maar ook alle overige medewerkers met binding met het CBS, zoals inhuurmedewerkers en stagiairs (dus personen in bezit van een geldig CBS pasje).