Wie is er niet gek op chocolade en wijn? Chocolatier René van Rousseau en Weinakademiker Cecile bundelen hun krachten en verrassen je met heerlijke combinaties.
We proeven tijdens deze lekkere, informatieve en interactieve workshop vijf verschillende wijnen met telkens bijpassende chocolades. We starten met een lekker aperitief.
Eerst introduceert chocolatier René jullie in de verleidelijke wereld van chocolade en natuurlijk de Chcoladefabriek van Rousseau (inclusief rondleiding).
Daarna neemt Weinakademiker Cecile het over en gaan jullie zelf ervaren welke chocolade en bonbons de beste match vormen met welke wijn.
Duur: van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Locatie: Rousseau Chocolade – Industriepark Noord, Langs de Heij 11, 6136 KR Sittard
Aantal deelnemers: Minimaal 10, maximaal 20 personen
Kosten: De prijs voor deze activiteit bedraagt €17,00 per PV CeBuSta Heerlen-lid. Introducées betalen €25,50 per persoon (maximaal 1 introducee per persoon).
Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 28 april 2025 (of eerder, als de activiteit vol is) via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.
Na 31 maart 2025 mag per deelnemend lid maximaal 1 introducee worden ingeschreven (indien nog plek). Er kunnen géén introducees vooraf op de reservelijst geplaatst worden. Dit kan pas vanaf het moment van openstelling voor introducees.
Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.
Kosteloos* annuleren kan tot en met 21 april 2025 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.
*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.
Bestuur PV CeBuSta Heerlen