Actie Fotomuseum aan het Vrijthof – Humberto Tan – 2 tickets voor de prijs van 1

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert van 24 september 2023 tot en met 17 maart 2024 de tentoonstelling ‘Morgen gaat het beter’ van Humberto Tan. De expositie bestaat uit een indrukwekkende selectie close-up portretten van 100-jarigen en foto’s van hun handen en interieur. De nostalgische zwart-wit fotografie gaat vergezeld van inspirerende, toelichtende interviews, gebaseerd op de gesprekken die Humberto Tan met meer dan honderd 100-jarigen heeft gevoerd in Nederland en Suriname. In die gesprekken stelde hij ze vier dezelfde levensvragen over hun geluk, angsten, levenslessen en toekomstdromen. Ook vroeg hij om een gezondheidstip.

Bij inlevering van de voucher (op te vragen via ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl) krijg je 2 tickets voor de prijs van 1. Dus voor 12,50 krijg je 2 tickets.  (Je kunt de geprinte voucher afgeven bij de kassa of de voucher op je telefoon aan de kassa tonen). De voucher is gedurende de hele periode dat de expositie loopt geldig.

Meer informatie: https://fotomuseumaanhetvrijthof.nl/