Een extra cadeautje van Fotomuseum aan het Vrijthof: een maand gratis Cinetree

Hoe mooi is het om, ondanks de uitdagingen van het leven, tevreden en dankbaar oud te worden? Hopelijk heb je genoten van de tentoonstelling ‘Morgen gaat het beter’. Samen met filmplatform Cinetree en Fotomuseum aan het Vrijthof heeft Humberto Tan een hartverwarmende documentaire gemaakt, waarin ze drie honderdplussers vragen stellen over het leven. Het is een prachtig, intiem portret geworden, dat je online op Cinetree kunt bekijken. Speciaal voor jou is er een maand gratis Cinetree geregeld, zodat je naast de documentaire kunt genieten van nog meer mooie films vol levenslessen, humor en ervaringen van de oudste generatie.

Heb je interesse in dit cadeautje? Stuur dan een mail naar ActiviteitenPVCeBuSta-Heerlen@CBS.nl.