20240903 – Salsa workshop – dinsdag 3 september 2024

Altijd al willen leren salsadansen? Dit is je kans! PV CeBuSta Heerlen organiseert dit najaar in samenwerking met dansschool Swing-Inn in Heerlen een salsa workshop voor beginners. In een uur tijd leert CBS-collega Linda Bruls (ook danslerares bij Swing-Inn) je de basispassen van deze populaire dans en werk je toe naar een korte combinatie. Laat je meevoeren door de Cubaanse sferen en kom lekker een uurtje meedansen. Introducees zijn toegestaan en we sluiten af met een gezellige borrel. Vamos a bailar!

Duur: van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Locatie: Dansschool Swing-Inn, Plaarstraat 14, Heerlen.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen (5 koppels), maximaal 24 personen (12 koppels).

Kosten:  de prijs voor deze activiteit bedraagt €12,50 per persoon (PV CeBuSta Heerlen-lid en maximaal 1 introducé). Kom je alleen, dan proberen we (indien mogelijk) een danspartner voor je te regelen. Bij voorkeur als koppel inschrijven.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 16 augustus via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

Na inschrijving ontvang je, als er nog plaats is, een bevestigingsmail. Vlak voordat de activiteit plaatsvindt ontvang je een mail met betalingskenmerk en rekeningnummer. Wacht deze mail s.v.p. af voordat je betaalt.

Kosteloos* annuleren kan tot en met 22 juli 2024 via ActiviteitenPVCebusta-Heerlen@CBS.nl.

*Bij afmelding na bovenstaande datum blijft de betalingsverplichting bestaan.

Bestuur PV CeBuSta Heerlen